De Pluijm 2020 gaat door!

Temidden van de actualiteit die ook HKU Theater in deze maanden bewoog tot het overgaan op online onderwijs, zijn er ook palen die boven water blijven staan. Een daarvan is De Pluijm, de prijs voor het beste afstudeeronderzoek. Bij deze kondigt de organisatie van De Pluijm dan ook met trots aan dat

De strijd om De Pluijm 2020 is geopend!

 

Word jij de opvolger van Hester Zijlstra, René van Dijk, Joy Slaats, Rafaëlle Kwakkel, Tanja Becher en Vera Morina? Ben jij dit jaar afstuderend aan HKU Theater en heb je een afstudeeronderzoek verricht dat een verrijking of vernieuwing betekent voor de kunsten, het theater en/of de wereld? Stuur je onderzoekswerk dan in! De deadline voor De Pluijm is 5 juni 2020!

De Pluijmjury, onder leiding van Nirav Christophe (lector Performatieve Maakprocessen), komt kort hierna online bijeen om alle onderzoekswerken te lezen en de Pluijmwinnaar te kiezen. Op een later te bepalen tijdstip zal binnen HKU Theater De Pluijm 2020 worden uitgereikt.

Wat is De Pluijm?
De Pluijm is dé onderzoeksprijs van HKU Theater. De Pluijm daagt studenten uit om onderzoek deel uit te laten maken van hun creatieve proces. Wil je weten of jouw onderzoek in aanmerking komt voor De Pluijm? Op deze pagina lees je meer over de criteria voor de prijs, over het reglement en de gewenste manier van inzenden. Of lees hier waar deze onderzoeksprijs eigenlijk vandaan komt.

Deel jouw onderzoek, houd deze website in de gaten en volg ons op Facebook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *