Pluijmessay teruglezen? Nu kan het!

Het nieuwe kalenderjaar is begonnen, dus komt er weer een heel mooie prijs om de hoek kijken: De Pluijm 2020. Studeer jij dit jaar af, dan begin je nu langzamerhand aan je afstudeerproject. Tot 1 juni heb je de tijd om je onderzoek in te sturen voor De Pluijm, de onderzoeksprijs van HKU Theater. En mocht je inspiratie nodig hebben, zoek dan niet verder: het werk van alle winnaars staat nu online…

Word jij de nieuwe winnaar?
Ben jij of ken jij een afstuderende HKU Theater-student? Doe jij vernieuwend onderzoek, betreed jij nieuwe onderzoeksgronden of geef jij je onderzoek op vernieuwende wijze vorm? Ding dan mee voor de Pluijm 2020! Lees hier meer over de reglementen en hoe je inzendt. Of bekijk welke studenten jou voorgingen.

Laat je inspireren!
De Pluijm is niet alleen een heel mooie prijs, jaarlijks uitgereikt door het Lectoraat Performatieve Maakprocessen. Wie De Pluijm wint, moet aan de bak! Elke winnaar krijgt namelijk een betaalde schrijfopdracht van het lectoraat, om het winnende onderzoek om te zetten naar een essay. Vier essays zijn tot nu toe verschenen, allemaal in de serie De Nieuwen van uitgeverij Theaterboek. En het leuke is: je kunt ze nu allemaal teruglezen!

Alle Pluijmessays nu online
Want de Pluijmessays die tot nu toe verschenen, zijn nu ook terug te vinden op deze website. Wil je een diepe duik nemen in de schaamte van de schrijver? Of ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen van world building in film, theater en games? De zeggingskracht van figurentheater? Of hoe je een geloofwaardig kunstmatig intelligent personage bouwt? Je leest het allemaal hier terug. Laat je inspireren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *