De Vijfde Pluijm komt eraan

Het is eindelijk weer zo ver! Voor de vijfde maal in zijn jonge geschiedenis zal De Pluijm worden uitgereikt. Afstuderende studenten van HKU Theater leggen de laatste hand aan hun onderzoeken, dus kunnen wij aankondigen:

De strijd om De Pluijm 2019 is geopend!

Word jij de opvolger van Hester Zijlstra, René van Dijk, Joy Slaats en Rafaëlle Kwakkel? Ben jij dit jaar afstuderend aan HKU Theater en heb je een afstudeeronderzoek verricht dat de kunst, het theater en/of de wereld verrijkt? Stuur je onderzoekswerk dan in! Deadline voor De Pluijm is 30 mei 2019.

De Pluijmjury, onder leiding van Nirav Christophe (lector Performatieve Maakprocessen), komt in juni bijeen om alle onderzoekswerken te lezen en de Pluijmwinnaar te kiezen. Tijdens de afstudeerdag op 5 juli zal De Pluijm worden uitgereikt.

Wat is De Pluijm?
De Pluijm is dé onderzoeksprijs van HKU Theater. De Pluijm daagt studenten uit om onderzoek deel uit te laten maken van hun creatieve proces. Wil je weten of jouw onderzoek in aanmerking komt voor De Pluijm? Op deze pagina lees je meer over de criteria voor de prijs, over het reglement en de gewenste manier van inzenden. Of lees hier waar deze onderzoeksprijs eigenlijk vandaan komt.

Deel jouw onderzoek, houd deze website in de gaten en volg ons op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *