We hebben een winnaar!

Het waren er weer meer dan ooit, de gegadigden voor De Pluijm 2018. Wat een bijzondere onderzoekswerken zijn er ingestuurd, wat een onmogelijke keuzes moest de jury maken.

Ja, er was koffie en lekkers, maar de zwoegende juryleden keken er nauwelijks naar om. Gelezen moest er worden, en daarna gediscussieerd, beargumenteerd, bekritiseerd, bekeerd. En uiteindelijk was er witte rook.

Voor de vierde maal zal De Pluijm, de onderzoeksprijs van HKU Theater, van eigenaar wisselen. Aan wie mag de winnares van 2017, Joy Slaats, de prijs overhandigen? Wie gaat volgend jaar het prestigieuze Pluijmessay schrijven (dit jaar als dubbel-opdracht uitgevoerd door Joy Slaats en Lisanne van Aert)?

Over precies een week weten we het, dan is de afstudeerdag van HKU Theater. Wees erbij, en lukt dat niet, houd dan deze site en onze Facebook in de gaten.

Wij danken alvast onze toegewijde juryleden, van links naar rechts: Joy Slaats (winnaar 2017), Nirav Christophe (voorzitter), Lisanne van Aert (runner-up 2017), Mart-Jan Zegers en Jorrit Thijn. Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *