Jorrit Thijn in Pluijmjury 2018

Dit jaar zal de jury van De Pluijm worden versterkt door Jorrit Thijn, docent bij de opleidingen Interactive Performance Design en Writing for Performance.

Jorrit is, behalve docent ‘Transmedial Storytelling’, ook creatief schrijver en speculatief ontwerper, en doet onderzoek naar ‘interactive narratives‘. Daarnaast is Jorrit boswachter zonder bos. Wie daar benieuwd naar is, moet hem er vooral eens naar vragen als hij door de gangen loopt aan het Janskerkhof.

Met de komst van Jorrit Thijn zet De Pluijm een ontwikkeling door die werd ingezet door het aantrekken van jurylid Marcel Dolman in 2017: van een scriptieprijs transformeert De Pluijm zich naar een breder georiënteerde prijs voor vernieuwend onderzoek in de kunsten. De jury van De Pluijm 2018 is hiermee compleet en bestaat uit de volgende personen:

  • Nirav Christophe (lector HKU Theater, juryvoorzitter)
  • Jorrit Thijn (docent IPD & Writing)
  • Mart Jan Zegers (docent, dramaturg, theatermaker)
  • Joy Slaats (beeldend theatermaker, winnaar De Pluijm 2017)
  • Lisanne van Aert (eervolle vermelding 2017)

Studeer jij dit studiejaar af aan HKU Theater (bachelor of master)? Twijfel dan niet en stuur je afstudeeronderzoek in voor De Pluijm 2018. Lees hier meer over de prijs, of stuur direct je onderzoekswerk in. Wacht niet langer, want inzenden kan nog maar tot 1 juni!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *