De Pluijm 2018: win jij hem?

De tijd van afstuderen is weer aangebroken. Daarom mogen wij met trots hierbij aankondigen:

De strijd om De Pluijm 2018 is geopend!

Ben jij de opvolger van Hester Zijlstra, René van Dijk en Joy Slaats? Studeer jij dit jaar af aan HKU Theater en werk je aan een afstudeeronderzoek waarvan jij weet dat je de wereld ermee verrijkt en/of verruimt? Tot 1 juni 2018 kun je je afstudeeronderzoek indienen. De Pluijmjury, voorgezeten door lector Nirav Christophe, komt in juni samen om alle onderzoekswerken te beoordelen en de Pluijmwinnaar te kiezen. Tijdens de afstudeerdag op 29 juni zal de prijs worden uitgereikt.

Wat is De Pluijm?
Voor wie afgelopen jaren onder een steen paasei heeft gelegen: De Pluijm is dé prijs voor afstuderend HKU Theater. De Pluijm daagt studenten uit om onderzoek een grotere rol te laten spelen in hun creatieve proces. Studeer jij dit schooljaar af, en ben jij benieuwd of jouw onderzoek in aanmerking komt voor De Pluijm? Op deze site lees je meer over de criteria voor de prijs, over het reglement en de manier van inzenden, en waar De Pluijm eigenlijk vandaan komt.

Twijfel niet, wacht niet langer, deel jouw onderzoek, houd deze website in de gaten en volg ons op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *