Waar gaat die Pluijm naartoe?

Nog een week, dan weten we het. Meerdere stemrondes, compromissen, breekpunten, dreigende blikken, wanhoopspogingen – de formatie in Den Haag is toch een peulenschil vergeleken met de uitdaging waar de jury van De Pluijm dit jaar voor stond. Een recordaantal inzendingen, en voor het eerst ook van álle opleidingen van HKU Theater.

Meermaals zaten Mart Jan Zegers, Nirav Christophe, René van Dijk en Marcel Dolman dan ook met de handen in het haar of in de lucht. Maar na een paar uur zweten is er dan toch een winnaar!

Nog een week, dan is het 30 juni en maakt juryvoorzitter Nirav Christophe tijdens de afstudeerbrunch van HKU Theater bekend wie de prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen, daarmee ook een schrijfopdracht voor Theaterboek krijgt en het jurylidmaatschap voor de volgende Pluijm mag aanvaarden. Kun je daar niet bij zijn, houd dan deze site in de gaten of volg ons op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *