De lijnen zijn open!

Het einde van het schooljaar nadert, en dat betekent dat er weer onderzoekswerk kan worden ingediend door alle afstuderenden van HKU Theater. De lijnen van De Pluijm 2017 zijn open!

De Pluijm daagt studenten uit om onderzoek een grotere rol te laten spelen in hun creatieve proces. Studeer jij dit schooljaar af, en ben jij benieuwd of jouw onderzoek in aanmerking komt voor De Pluijm? Hier lees je meer over de criteria voor de prijs, over het reglement en de manier van inzenden, en waar De Pluijm eigenlijk vandaan komt.

Tot 1 juni 2017 kun je je afstudeeronderzoek indienen. De jury, voorgezeten door lector Nirav Christophe, komt in juni samen om alle onderzoekswerken te beoordelen en de Pluijmwinnaar te kiezen. Tijdens de afstudeerdag op 30 juni zal De Pluijm 2017 worden uitgereikt.

Schroom niet, deel jouw onderzoek, houd deze website in de gaten en volg ons op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *