De Pluijm 2017 komt eraan!

Een nieuw jaar, een nieuwe Pluijm. Voor veel studenten van HKU Theater is het afstudeertraject begonnen. Ook De Pluijm komt weer in zicht, en na twee succesvolle jaren verbreedt de prijs opnieuw haar horizon. Wat kun je komende maanden verwachten?

1 juni 2017: deadline voor indienen studenten
Zet het groot in je agenda: alle afstuderende studenten van HKU Theater kunnen tot 1 juni hun afstudeeronderzoek indienen voor De Pluijm 2017. De Pluijm richt zich op vernieuwend onderzoek in de kunsten, in de breedste zin van het woord. Niet alleen geschreven onderzoeksverslagen komen hier dus voor aanmerking, alle vernieuwende vormen van onderzoeksweergave dingen mee. Lees hier meer over de criteria, wijze van inzending en jurering.

Een nieuw jurylid…
Komende weken zal de jury van De Pluijm 2017 worden versterkt met een nieuw jurylid. Wie dat is, lees je binnenkort op deze website en op onze Facebook.

Interview met René van Dijk en Bente van Arkel
Ook binnenkort op deze website: een dubbel-interview met de Pluijmwinnaar én de runner-up van 2016: René van Dijk en Bente van Arkel. Twee HKU-studenten spraken hen in een exclusieve podcast: wat heeft De Pluijm voor hen betekend, hoe zien zij de toekomst – voor zichzelf én voor de prijs?

@DePluijm nu ook op Facebook
Wil je op de hoogte blijven van alles rondom De Pluijm? Volg ons dan nu op Facebook.

Prijsuitreiking: 30 juni 2017
Terug van weggeweest op de afstudeerdag: De Pluijm 2017 zal worden uitgereikt op deze heuglijke dag, tijdens de traditionele afstudeerbrunch van HKU Theater. Daarnaast is het Pluijmcomité bezig met plannen voor een heuse Nacht van het Onderzoek in oktober 2017, waarbij ook de jaarlijkse Pluijmlezing zal worden gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *